-

Ντουμπι - 'Αμπου Ντμπι

Διρκεια: 5 & 6 & 8 Μρες 

Αναχρηση: Καθημεριν (Ιανουριος - Φεβρουριος- Μρτιος)

Ταξδι στο Ντουμπι με ξενγηση πλης & Τζουμιρα με γεμα & Σαφρι με τζιπ 4 Χ 4 με δεπνο σε τντα βεδουνων & εκδρομ στο Αμπο Ντμπι  ... Το Ντουμπι εναι το μεγαλτερο κντρο τουρισμο και εμπορου λης της Μσης Ανατολς. Χαρακτηριστικ του Ντουμπι που το καθιστ πια ναν απ τους πιο in προορισμος του 21ου αινα εναι τι θεωρετε εξωτικς προορισμς για διακοπς με υψηλς και ποιοτικς τουριστικς υπηρεσες. Ιδανικς προορισμς για γαμλια ταξδια που συνδυζει κανες τα ψνια σε μεγλες ανοιχτς αγορς εμπορικ κντρα καθς και την υπρμετρη πολυτλεια και χλιδ σε λο της το μεγαλεο. Γι αυτ εμπιστευτετε τους Ειδικος στις Αραβικς χρες και κντε το νειρο σας πραγματικτητα! Ενα ζεστ καλωσρισμα σας περιμνει!!!Ζστε ενα αξχαστο ταξδι με το SaisTravell!!   

Κντε κρτηση ως 16/1/17 και κερδστε 100 € κατ τομο | Ισχει μνο για πτσεις Qatar Airways

·         ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ - NTOYMΠΑΙ

Συγκντρωση στο αεροδρμιο και πτση για το κοσμοπολτικο Ντουμπι. ‘φιξη, μεταφορ και τακτοποηση στο ξενοδοχεο μας. Διανυκτρευση.


2η ΜΕΡΑ : ΝΤΟΥΜΠΑΙ- Ξενγηση Πλης
Μετ το πρωιν μας ξεκινμε για να περιηγηθομε στην πλη του Ντουμπι! Ξεκινμε απ την Ντουμπι Μαρνα να τεχνητ κανλι που περνει ανμεσα απ ουρανοξστες και σταματμε για φωτογραφες μπροστ στον ψηλτερο στρυφογυριστ ουρανοξστη στον κσμο. Συνεχζουμε το ταξδι μας για να επισκεφτομε το 8ο θαμα στον κσμο το Φονικα της Τζουμιρα. Διασχζουμε το νησ για να πμε στον κυματοθραστη βλπωντας μοναδικ κτρια, ξενοδοχεα, το Aquaventure, να απ τα μεγαλτερα πρκα με νεροτσουλθρες στη μση Ανατολ και τις βλες που βρσκονται στα φλλα του φονικα απ τις οποες χουν αγορσει αρκετο δισημοι, Μπρατ Πιτ – Αντζελνα Τζολ, Μαντνα, Μπκαμ, Ρκι Μρτιν, Μπιλ Κλντον κ.α. Στον κυματοθραστη στση για φωτογραφες μπροστ στο μεγαλτερο ξενοδοχεο της χρας Ατλντις . Συνεχζουμε στην περιοχ της Τζουμιρα, την πιο ακριβ περιοχ του Ντουμπι και θα κινηθομε στον παραλιακ δρμο. Αφο περσουμε απ το χωρι της γνσης και διφορα παλτια Σεχηδων καταλγουμε για φωτογραφες στο Μadinat Jumeirah, σμπλεγμα παραδοσιακν ξενοδοχεων, μαγαζιν, εστιατορων και τεχνητν καναλιν. Η συνχεια μας εναι στση εξωτερικ για φωτογραφες στο μοναδικ 7στερο ξενοδοχεο στον κσμο, το Burj Al Arab. Συνεχζουμε για το κντρο ισλαμικς τχνης, που θα θαυμσουμε μοναδικ κομμτια που υπρχαν και σε παλι παλτια εν θα χετε χρνο να κνετε μια βλτα στο χρο , να απολασετε να καφ. Η συνχεια της διαδρομς μας στην περιοχ της Τζουμιρα θα μας περσει απ το Τζαμ της Τζουμιρα και απ το Σπτι της νωσης, το σημεο που υπογρφτηκε η συνθκη νωσης των Εμιρτων το 1971. Μετ την Τζουμιρα πμε μσω του υποθαλσσιου τονελ της Σνταγα στην περιοχ της Ντιρα και στα παζρια χρυσο και μπαχαρικν. Θα χετε ελεθερο χρνο για να κνετε τις αγορς σας για να απολασετε να φρσκο χυμ. Στη συνχεια θα βρεθομε στη μικρ Βενετα του Ντουμπι το Creek , που με τα πλωτ ταξ τα λεγμενα μπρα θα το διασχσουμε για να βρεθομε στο Μπαρ Ντουμπι. Εκε θα δομε την περιοχ της Μπαστκια, τα πρτα σπτια του Ντουμπι με τις ανεμοδχους, το φροριο Αλ Φαχντι, το παλτι της Σιχα Μριαμ, την περιοχ με τα αραβικ προξενεα και το Παλτι του Σεχη Μωχμεντ Αλ Μακτομ, του κυβερντη του Ντουμπι, που θα σταματσουμε και για φωτογραφες στο δρμο με τα παγνια. Στη συνχεια εναι η στση μας για να πλοσιο γεμα σε πολυτελς ξενοδοχεο. Μετ διασχζουμε τον πιο κεντρικ δρμο του Ντουμπα , τον δρμο του Σεχη Ζιντ που θαυμζουμε τον ψηλτερο πργο στον κσμο τον Burj Khalifa, τους δδυμους πργους του Ντουμπι Emirates Towers, το διεθνς κντρο εμπορου και το χιονοδρομικ κντρο. φιξη στο ξενοδοχεο. Για το βρδυ σας προτενουμε το Dubai by Night, την βραδιν περιγηση του Ντουμπι που θα δομε τα μεγαλτερα συντριβνια στον κσμο να χωρεουν στον ρυθμ της μουσικς, χουμε ελυθερο χρνο στο Madinat Jumeirah σμπλεγμα με μαγαζι με εδη λαικς τχνης, εστιατρια, καφ και μπρ και επσκεψη σ το μεγαλτερο μονοκμματο ενυδρεο στον κσμο σε κλειστ χρο στο ξενοδοχεο Atlantis.


3η ΜΕΡΑ :ΝΤΟΥΜΠΑΙ -ΣΑΦΑΡΙ Jeep & δεπνο
Το πρωιν μας εναι ελεθερο και μπορετε να το διαθσετε για να επισκεφθετε να απ τα πολλ εμπορικ της πλης για αγορς, περνντας το χρνο σας στην πισνα του ξενοδοχεου σας. Το μεσημρι αναχωρομε για το σαφρι-εκδρομ στην ρημο. Η αγαπημνη μρα μικρν και μεγλων. Μια μρα που ανεβζει την αδρεναλνη, προσφρει γλιο, διασκδαση και φυσικ την εμπειρα να βρεθετε στη μση της απραντη ερμου, εκε που μερικ χρνια πριν ζοσαν οι βεδουνοι που ταξδευαν στην ρημο με οδηγ τα αστρια, το φεγγρι και τον λιο. Φεγουμε απ το ξενοδοχεο με κλιματιζμενα jeep 4x4 κλειστο τπου και μετ απ διαδρομ μας ρας φτνουμε στο σημεο που ξεκιν το σαφρι. Βζουμε ζνες και ξεκινμε για να απολασουμε την μαγεα της οδγησης μσα στην ρημο απ μπειρους οδηγος. Θα σταματσουμε για φωτογραφες στη μση της ερμου, σε φρμα με καμλες και φυσικ για να απαθανατσουμε το μαγευτικ ηλιοβασλεμα της ερμου, μια μαγευτικ ρα που ο λιος παζει με τα χρματα της μμου, που γνεται αισθητ η διαφορ της θερμοκρασας που αρχζει να πφτει μαζ με τον λιο. Στην συνχεια διασχζουμε την προστατευμενη περιοχ του Ντουμπι, που θα θαυμσουμε γαζλες και ρυγχες που ζουν ελεθερα στην συγκεκριμνη περιοχ. Τλος καταλγουμε στις τντες των βεδουνων που εκε λαμβνουν χρα λες οι δραστηριτητες. Sandboard (κατβαση αμμλοφου με σανδα) στην ρημο, βλτα με καμλες, υποδοχ με αραβικ καφ, τσι και χουρμδες. Και επειδ η περιπτεια ανογει την ρεξη, μχρι να ετοιμαστε το δεπνο, μας περιμνουν κποια πρτα παραδοσιακ ορντβρ, εν μπορετε να δροσιστετε με σο νερ και αναψυκτικ θλετε. Κντε το παραδοσιακ τατουζ με χννα, καπνστε ναργιλ εν μετ το δεπνο η μπειρη αιγπτια χορετρια της κοιλις και ο Δερβσης πραγματικ θα σας μαγψουν !Επιστροφ στο ξενοδοχεο μας στο Ντουμπι και διανυκτρευση.


4η ΜΕΡΑ : ΝΤΟΥΜΠΑΙ – Εκδρομ στο Αμπο Ντμπι (Ισχει για το πργραμμα no3)
Μετ το πρωιν μας αναχωρομε για την εκδρομ μας για να γνωρσουμε το μπου Ντμπι  μετ απ περπου 2 ρες και 190 χιλιμετρα φτνουμε στην πρωτεουσα των Ηνωμνων Αραβικν Εμιρτων, το μεγαλτερο και πλουσιτερο εμιρτο απ τα 7 που αποτελον τη χρα. Θα κινηθομε στο δρμο του Σεχη Ζιντ και στην διαδρομ θα περσουμε απ την περιοχ Dubai Marina, την πιο καινορια περιοχ στο Ντουμπι με τους περισστερους ουρανοξστες και την περιοχ Jebel Ali που αποτελε την βιομηχανικ και κατασκευαστικ ζνη του Ντουμπι. Εκε βρσκονται, το μεγαλτερο μχρι και σμερα τεχνητ λιμνι στο κσμο, το λιμνι Jebel Ali, το τεχνητ νησ του φονικα Jebel Ali και το καινοριο αεροδρμιο(υπ κατασκευ) που θα εναι το μεγαλτερο στον κσμο. Μικρ στση στη μση της διαδρομς. Φτνοντας μπου Ντμπι θα επισκεφτομε και θα ξεναγηθομε στο μεγαλοπρεπς τζαμ του Σεχη Ζιντ που εναι φτιαγμνο λο απ μρμαρο και χρυσ, εν μσα θα δομε και το μεγαλτερο μονοκμματο χειροποητο χαλ στον κσμο. Απ εκε θα περσουμε απ την περιοχ με τα 17 παλτια των γιων του Σεχη Ζιντ για να καταλξουμε στο παλτι του Σεχη Χαλφα, τωρινο κυβερντη του μπου Ντμπι αλλ και προδρου της χρας. Περνντας απ το μεγαλοπρεπς ξενοδοχεο 6 αστρων Emirates Palace που εναι μσα με χρυσ, μρμαρο, γραντη και αλβαστρο σε λους του τους χρους (πηγανουμε για καφ κατπιν διαθεσιμτητας) καταλγουμε στο μεγαλτερο εμπορικ κντρο του μπου Ντμπι το Marina Mall που θα χουμε ελεθερο χρνο. Κατ το μεσημρι αναχρηση απ το εμπορικ και επσκεψη στο πολιτιστικ χωρι του μπου Ντμπι το Heritage Village. Απ εκε και διασχζοντας τον δρμο Corniche που αποτελε τον ομορφτερο δρμο στη χρα, καταλγουμε σε παραδοσιακ εστιατριο για να πλοσιο γεμα. Επιστροφ στο Ντουμπι το απγευμα .Στην επιστροφ μας κνουμε στση για φωτογραφες στο Ferrari World (οχι στα παιχνδια), στο Yas Island που γνoνται οι αγνες της Formoula 1. Το απγευμα αναχωρομε για το Ντουμπι, που για το βρδυ σας προτενουμε δεπνο στο υπερπολυτελς ξενοδοχεο 7 αστρων, Burj Al Arab. Διανυκτρευση.Για δικ σας καλτερη εξυπηρτηση, οι κρατσεις για δεπνο στο Burj Al Arab θα πρπει να γνονται στο γραφεο μας, πριν την αναχρησ σας.


5η ΜΕΡΑ :ΝΤΟΥΜΠΑΙ 
Πρωιν και ημρα ελεθερη για μια βλτα στα εμπορικ κντρα για να κνετε τα ψνια σας. Σας προτενουμε να απολασετε μια κρουαζιρα στο κανλι (Creek) με δεπνο και φολκλορικ σου κτω απ το σεληνφως, θαυμζοντας το εντυπωσιακ Ντουμπι (Δηλστε συμμετοχ στον αρχηγ σας). Διανυκτρευσεις.


6η ΜΕΡΑ :ΝΤΟΥΜΠΑΙ -ΑΘΗΝΑ
Μετ το πρωιν μας αναχρηση για το αεροδρμιο του Ντουμπι. Ο αντιπρσωπς μας θα εναι μαζ σας στο check in για να σας βοηθσει με τα διαδικαστικ. Στο αεροδρμιο θα χετε αρκετ χρνο για αγορς στα αφορολγητα που πραγματικ αξζουν να τα επισκεφθετε. Επιββαση στο αεροσκφος και επιστροφ στην Αθνα αφνοντας πσω μας την χρα των Σεχηδων αλλ παρνοντας μαζ μας τις καλτερες αναμνσεις!!!

                             
 

Περιλαμβνονται

·         Αεροπορικ εισιτρια Αθνα/Ντουμπι/Αθνα

·         Διαμον σε ξενοδοχεο της επιλογς σας

·         Πρωιν μπουφ

·         Μεταφορς απ / προς τα αεροδρμια εξωτερικο

·         μπειρος ελληνφωνος αρχηγς / συνοδς

·         Ξενγηση πλεως και βλτα στη Madinat Jumeirah με λληνα αρχηγ με γεμα

·         Σαφρι με τζιπ 4 x4 και δεπνο

·         Υπηρεσες τοπικο αντιπροσπου

·         Ασφλεια αστικς ευθνης

·         Ενημερωτικ ντυπα

Δεν περιλαμβνονται

·       

·         Νος δημοτικς φρος ξενοδοχεων Ντουμπ καταβλλεται κατ το check-in στο ξενοδοχεο ως εξς (κστος ανα δωμτιο την βραδυ):
5* 20AED (περπου 5€), 4* 15AED (περπου 4€), 3* 10AED (περπου 3€)

·         Φιλοδωρματα 20 €

·         ,τι ρητ δεν αναφρεται στα περιλαμβανμενα